FJERNHEALING TIL DIG ELLER DINE DYR


Fjernhealing er en holistisk praksis, hvis formål bla. er at øge velvære, vitalitet og individets Qi (livsenergi). Fjernhealing er ikke begrænset af tid og sted og kan derfor sendes fra et sted i landet/verdene til et andet. Fjernhealing bruges både til mennesker, dyr og planter og er meget brugt i flere forskellige traditioner. Bla. inden for den japanske healingsform Reiki.


Ordet livsenergien (Qi/Prana) kommer fra Kinesisk medicin. Fortolkningen af ordet Qi fortæller om at hvert enkelte individ har deres egen unikke energi, som skal holde krop, sind og ånd i harmonie og med optimal vitalitet. 


Fjernhealing bruges i de tilfælde hvor du ikke har mulighed for at være fysisk til stede sammen med behandleren. Du skal sørge for at du til aftalte klokslet, er klar til at lægge/sætte dig stille og roligt i den tid sessionen nu varer. Som oftest i 30 minutter. Du skal indstille dig på at modtage healingen, for at energien kan få optimal adgang til at arbejde med dig. Sørg for at have vand til rådighed før, under og efter sessionen. Sørg også for at du ikke skal noget lige efter healingen, da systemet skal have ro efterfølgende.


FJERNHEALING AF DYR

Er det et af dine dyr der skal modtage fjernhealing, så sørg for at der er ro omkring dyret i tidsrummet hvor healingen finder sted, samt efterfølgende. Sørg for rigeligt med rent vand så dyret kan drikke under og efter healingen. Sørg for at dyret også står/ligger/opholder sig komfortabel under sessionen.


Alle dyr kan modtage fjernhealing og dyr responderer virkelig godt på det. Ofte vil du kunne se ændringer i dens adfærd under sessionen. Det kan være alt lige fra at lægge sig til at sove, til ændring i energiniveau eller en ændret respiration m.m.


Dyr har ofte glæde af healing hvis de har et sensitivt nervesystem, er lav på energi efter sygdom/overbelastning eller hvis de kører for hårdt på. "adfærdsudfordrede" dyr har også stor glæde af healing, lige som hunde der er stresset har det.


Læs om videnskaben bag energi her