HEALING

Healing er en universel kærlig energi som vi alle har adgang til at benytte. 
Der er intet hokus pokus ved healing og energiarbejde eller, uanset om du modtager healingen via fysisk berøring, via ord, lyd eller som fjern healing. Dette er der en videnskabelig forklaring på:


"Albert Einstein viste os at alting består af atomer som er opbygget af energi. Dvs. at alt fast stof blot er energi i bevægelse. 

Vores celler er opbygget af atomer som udsender elektromagnetiske bølger. Disse bølgers frekvens afhænger af vores DNA, der giver os hver vores unikke frekvens. Celler kommunikerer med hinanden via elektromagnetiske bølger, der fortsætter ud af kroppen. Denne bølge gør det muligt for andre individer at registrere tilstande i vores krop, og derigennem afkode hvordan vi har det. Vores personlige frekvens er bærebølger for de tanker og følelser vi har. Jo bedre vores frekvens harmoniserer med et andet individs frekvens, jo større er chancen for at vi kan mærke hvordan andre har det, trods vi ikke opholder os i samme lokale".


Healing er et energiredskab jeg benytter i forbindelse med bla. transformering af kropslig og/eller psykisk stress, traumer, energetiske blokeringer i energisystemet m.m. Det er også en tilgang jeg benytte som fjernhealing på både mennesker og dyr, samt i forbindelse med en clairvoyance/telepati. Fremgangsmåderne er lidt forskellige, men de er altid tilpasset dit/dit dyrs behov.


Du og/eller dit dyr kan modtage healing via fjernhealing, over zoom eller fysisk her i klinikken hos mig.


Om du modtager healing online eller kommer i klinikken, gør for energien ingen forskel. Det kan dog for nogle folk opleves mere kraftfuldt at modtage healing hvor vi er tilstede sammen i lokalet eller du ligger på briksen og slapper af under healingen.

Jeg har lavet rigtig mange online healinger hvor klienten tydeligt mærker energien få fat og arbejde i deres energisystem, så er du bosidende langt væk, så er denne mulighed super god.

Modtag bla. healing til:

Fysisk og/eller psykisk stress

Fysiske eller psykiske traumer 

Energetiske blokeringer

I forbindelse med en omkodning

Clairvoyance

Ved overaktivt/belastet nervesystem

Ved træthed

Diffuse smerter

Kontakt mig ved tvivl om om healing er noget for dig og sin situation/tilstand

Healing og fjernhealing af dit dyr

OBS: konsulter altid først en læge ved sygdom